My Cart
Language

Over ons

 

Wat doen wij ? 

 

DeZeilenSpecialist is een organisatie gespecialiseerd in Universele Dekzeilen voor uw Boot, Caravan, Buitenboordmotor, Jetski, Motor of Auto

Met een maximaal uitgeruste voorraadbeheer kunnen wij dekzeilen aanbieden in 3 verschillende kleuren, 3 verschillende kwaliteiten en ruim 14 maten per kwaliteit.

Wij streven ernaar onze produkten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.

 

 

 

Wie zijn wij ?

 

Daarnaast is DeZeilenSpecialist.nl een webshop en dochteronderneming van
InfraDeskTrading BV
, opgebouwd uit collega's welke na lange samenwerking en ervaring, de kennis samen hebben gebracht in deze onderneming. De handelsgeest en inspiratie hebben de onderneming een positieve spin-off gegeven wat resulteerde in een bloeiende onderneming met een wijd netwerk.
Waar de normale bedrijven hun service stoppen, daar gaat InfraDeskTrading verder. Op deze manier bieden wij de groothandel, en particuliere opdrachtgevers een pakket dat meer is dan alleen leverantie. Door mee te denken, terugkoppelen en te onderhouden, is een service te leveren die zorgen, werkzaamheden en afhandeling uit handen neemt. 

Hierdoor houdt de groothandel tijd over om hun onderneming te drijven en de particulier om te genieten van een zorgeloos produkt.

 

 

Kennis 

 

Bij het bieden van een brede service, hoort dus ook een verbreding van de kennis. Door combinatie van een flinke dosis doorzettingsvermogen, wilskracht, sturing en basiskennis, maken wij het mogelijk de gewenste service aan te bieden, in het geval van DeZeilenSpecialist zijn sommige zeilen dus op maat gesneden.

Zo is het mogelijk dat u het idee heeft, dat u de enige klant van InfraDeskTrading bent, en onze hele organisatie om u draait. Dat is het moment waarop wij zeggen ons doel te hebben bereikt.
Ondernemen moet in je zitten, je moet het willen. doorzetten, lef en investeren in vele opzichten. Dat maakt de opbouw van een onderneming draagkrachtig en sterk. Door positieve energie in je organisatie te stoppen, krijg je positieve reacties terug. Daar geloven wij in, en daar staat InfraDeskTrading voor.

 

 

   

 

Contact gegevens
 

 

Indien u vragen heeft stel ze ons gerust, wij zijn u graag van dienst.

Gebruik onderstaande mogelijkheden;

 

Opslag-Distributie-Informatie

Ruilen / bezichtigen  : Amsterdam, Theemsweg 38, 1043 BJ

Openingstijden : variabel. Bel ons voor de tijden.

 

Heerhugowaard (alleen correspondentieadres,geen produkten aanwezig)

InfraDeskTrading BV

Dezeilenspecialist.nl  

 

Kantoor / warehousing

DeZeilenSpecialist te Amsterdam, Theemsweg 38

 

♦ Mobiele telefoon:

06-470.11.833 of 06-470.11.834

 

♦ Mailverkeer:

Info@DeZeilenSpecialist.nl

Info@Infradesktrading.nl 

 

♦ Contactformulier:

Via mail-ons

 

♦ Afhalen: te Amsterdam

 

Kamer van Koophandel Alkmaar 53298209

 

BTW nr. NL 850828508 B01